Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. září 2015 9:40
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Překoná Apple novými iPhony rekord? První víkend jich prý může prodat přes 10 milionů

TECH IPHONE
Uložit Uložené

Mluvčí společnosti Apple promluvil o dosavadních předprodejích modelů iPhone 6s a iPhone 6 Plus. Prý je možné, že během víkendu dojde k pokoření hranice 10 milionů prodaných kusů.

Předobjednávky nových modelů iPhone 6s a iPhone 6s Plus jsou zřejmě zatím natolik silné, že sebevědomý Apple neváhal ani chvíli a prostřednictvím svého mluvčího Trudy Mullera vypustil pohotově do světa zprávu, že mají našlápnuto k překonání rekordní hranice 10 milionů prodaných kusů během prvního víkendu, kdy se telefony oficiálně dostanou na pulty. Právě tolik jednotek se firmě totiž podařilo prodat v loňském roce, když byly na trh uvedeny modely iPhone 6 a iPhone 6 Plus, které ve víkendových prodejích předchozí generaci překonaly zhruba o dvojnásobek. „Internetová poptávka po iPhonu 6s Plus zatím byla mimořádně silná a překonala i naše vlastní předpovědi pro předobjednávkové období,“ uvedl dále Muller v krátkém prohlášení pro server Mashable.

Překoná Apple novými iPhony rekord? První víkend jich prý může prodat přes 10 milionů

Ačkoliv Muller žádná konkrétní čísla neodhalil, tak se zdá, že od sobotního spuštění předobjednávek přichází ze všech koutů světa jedna za druhou. Nebo se jedná jen o jeden ze způsobů, jak na telefony přilákat ještě větší pozornost? Uvidíme. Releasu se každopádně dočkáme již 25. září (september), a pokud se o chystaných telefonech chcete dočíst více podrobnějších informací, klikejte zde. Budete se řadit k majitelům nových modelů? 

Domů
Sdílet
Diskuse