Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. března 2016 15:32
Čas čtení 0:00
Jakub P.

Původně doprovodný film ke Kendrickovu good kid, m.A.A.d city se po dvou letech dostal na internet

HUDBA KENDRICK LAMAR
Uložit Uložené

Nová věc spojená s Kendrickem Lamarem vždy potěší a tento krátký film není výjimkou.

Včerejšek patřil Kendrickovi Lamarovi, který vypustil do světa svůj projekt untitled, umastered, čímž vyvolávalal ihned obrovskou vlnu zájmu a různorodých diskusí. Ve spojení s jeho osobou se však stala ještě jedna věc, která se ale nedostala do povědomí společnosti až tak silně jako výše zmíněný počin. Jde o krátký film s názvem good kid, m.A.A.d city, což je také název K-Dotova alba. Přestože si lidé obecně myslí, že slouží jako doprovodný vizuál k oné desce, není tomu úplně tak.

Film z dílny Kahlila Josepha měl být původně doprovodem k GKMC, avšak nakonec to Kendrick zrušil. Tuto ideu opět obnovil, když dostal nabídku vystupovat na Kanyeho Yeezus Tour a potřeboval něco, co bude během koncertu promítat na velké obrazovce. Proto poprosil Kahlila, aby to něco natočil. Talentovaný režisér dal dohromady několik hodin záběrů, z nichž vzešel skoro 15minutový snímek obsahující K-Dotovy songy a úctyhodné příběhy z afroamerických ulic. Rozhodně doporučujeme.

 

Pro více informácí ze světa rapu sleduj Raporter

Domů
Sdílet
Diskuse