Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. května 2016 v 19:08
Čas čtení 0:00
Jakub P.

Barack Obama opustil pozici prezidenta ve velkém stylu. Na konci proslovu pustil mikrofon na zem

ZAJÍMAVOSTI BARACK OBAMA
Uložit Uložené

Americký prezident Barack Obama si odbyl svůj poslední veřejný event v Bílém domě, kde předvedl i projev. Ten ukončil opravdu bravurním mic dropem.

Aktuální prezident Spojených států amerických, 54letý havajský rodák Barack Obama, se každým dnem stále více blíží ke svému definitivnímu závěru na výše zmíněné pozici. Mnozí, nejen Američané, ho považují za jednoho z nejvtipnějších a nejuvolněnějších prezidentů v historii USA, což potvrzuje několik momentů, včetně včerejška. V Bílém domě hostil událost White House Correspondents Dinner, která představovala jeho závěrečné vystoupení, a tak si logicky připravil i projev. Ten byl plný reakcí na jeho počínání jako hlavy země, ale i jiných politických i nepolitických témat, kterým se nyní však nebudeme věnovat. Pozornost zaměřil spíše na závěr řeči. Tu totiž Barack Obama ukončil opravdu ve velkém stylu dvěma slovy a jedním činem. Prezidentování symbolicky uzavřel slovy „Obama out“, za čímž následoval ukázkový mic drop, který lidi dostal do kolen a píše se o něm všude na internetu. Užij si ho níže.

Domů
Sdílet
Diskuse