Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. října 2016 15:10
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Indický šéf rozdá zaměstnancům 1260 aut, 400 bytů, ale i šperky. Za výborné výsledky si to prý zaslouží

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Milionář Savji Dholakia ví, jak své pracovníky odměnit.

V Česku může člověk za výborné pracovní výsledky od svého zaměstnavatele očekávat alespoň pár hřejivých slov a pochvalu, ve vzácných případech možná i pár dní volna navíc nebo příplatek. Indický milionář Savji Dholakia vlastnící společnost Hare Krishna Exports působící v diamantovém sektoru však ví, jak se svým zaměstnancům odvděčit ve velkém stylu. Savji zaměstnává přibližně 5500 pracovníků a možná ani my bychom se nebránili tomu, kdyby nám nabídl pracovní smlouvu, protože před blížícím se indickým festivalem světel Diwali veřejnosti oznámil, že letos rozdá 1260 aut, 400 bytů a množství šperků právě svým zaměstnancům.

Indický šéf rozdá zaměstnancům 1260 aut, 400 bytů, ale i šperky. Za výborné výsledky si to prý zaslouží
Zdroj: Twitter

Sympatický milionář prohlásil, že cílem jeho společnosti je v průběhu následujících pěti let zajistit to, aby každý zaměstnanec vlastnil svůj domov a auto. Letos budou proto byty dostávat zaměstnanci, kteří si dosud své domovy pouze pronajímali a auta zase dostanou lidé, kteří používali veřejnou dopravu. Savji přitom nemusí plakat nad tím, kolik peněz navíc musí vysolit za štědré odměny, protože jeho firma již několik let pravidelně dosahuje excelentní výsledky a jeho příjmy stoupají a stoupají. Odhady hovoří o tom, že letos by Savjiho firma měla za odměny zaplatit přibližně 7 milionů eur a my před tímto krokem smekáme, protože pokud má člověk dostatek prostředků a dokáže se s nimi podělit, pak je vše tak, jak by mělo být.

Zábery z rozdávání odměn před dvěma lety

Indický šéf rozdá zaměstnancům 1260 aut, 400 bytů, ale i šperky. Za výborné výsledky si to prý zaslouží
Zdroj: dailyamin
Domů
Sdílet
Diskuse