Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. listopadu 2016 10:54
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Zloděj mu z odemčeného auta ukradl tyčinku Kit-Kat, tak mu výrobce daroval tisíce kusů sladkého potěšení

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Hunter mal naráz Kit-Katů víc než dost.

Na konci října se Hunter Jobbins pochlubil, nebo spíše postěžoval na svém profilu na Twitteru, že když nechal své auto na pár minut zaparkované a odemčené na parkovišti v univerzitním areálu, nějaký drzý člověk v něm spatřil Kit-Kat, otevřel dveře, vzal si čokoládovou dobrotu a Hunterovi nechal v autě omluvný vzkaz s tím, že prostě nemohl odolat. Hunter zůstal pochopitelně trochu zaskočen, ale naštěstí mu z auta nezmizelo nic jiného a mohl pokračovat ve svém dnu. Nezapomněl však bizarní zážitek zavěsit na zmíněný Twitter a právě tento krok se mu vyplatil nejvíce.


Společnost Hershey vyrábějící Kit-Kat na americkém trhu, si Hunterova vzkazu všimla a protože její pracovníci v něm spatřili skvělou marketingovou příležitost, se studentem se zkontaktovali ještě na sociální síti a nabídli se, že mu ukradený Kit-Kat rádi vymění za nový. Namísto nahrazené tyčinky však Hershey dovezli Hunterovi neuvěřitelných 6500 kusů Kit-Katu a naplnili mu ním celé jeho auto, takže mohl po jednom kuse porozdávat každému zájemci v univerzitním areálu. Za marketingový krok Hershey oceňujeme, protože každý byl nakonec spokojený a zloděj ani netušil, co svým činem způsobí.




Domů
Sdílet
Diskuse