Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. prosince 2016 11:38
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Poloostrov plný přetvářek, špinavých tajemství a lží. Nicole Kidman a Reese Witherspoon září v traileru pro lákavé seriálové drama od HBO

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Postará se stanice HBO o další televizní hit? Sedmidílná minisérie s názvem Big Little Lies hovoří zatím jasnou řečí.

O hvězdné obsazené sedmidílné minisérii s názvem Big Little Lies, která se na obrazovkách americké televizní stanice HBO objeví začátkem příštího roku, jsme vás poprvé informovali poměrně nedávno. Minutový teaser nás tehdy opravdu navnadil, ale po oficiálním traileru (pod textem) je již naprosto jasné, že se na lákavý projekt počkat skutečně vyplatí. A jak ukázka předchozí, tak i ta nejnovější slibuje pořádné vztahové drama plné přetvářky, lží, temných tajemství a všeho, co k tomu patří.
 
Příběh se bude odehrávat na malebném poloostrově, kde sídlí pouze jedna základní škola a ta musí přijmout děti z různých společenských vrstev. Bohaté, panovačné maminky se tak setkávají s chudšími, nenápadnými ženami. Jednou ze šedých myšek je i svobodná matka Jane (Shailene Woodley - The Fault in Our Stars, The Spectacular Now), která má co dělat, aby vyžila. Přistěhovala se teprve nedávno, a přestože škola ani pořádně nezačala, už se dostala do problémů. Jejího syna Ziggyho totiž obviní z napadení spolužačky. Matka sice věří v synovu nevinu, v koutku duše ji však sžírají pochybnosti. Pomocnou ruku jí podají dvě nové přítelkyně. Jednou z nich je bohatá kráska Celeste (Nicole Kidman - Cold Mountain, Moulin Rouge), druhou Madeline (Reese Witherspoon - Wild, Walk the Line), čerstvá čtyřicátnice, se kterou si není radno zahrávat.
 
Všechny epizody zrežíroval nesmírně talentovaný Jean-Marc Vallée (Demolition, Wild, Dallas Buyers Club) a scénář dostal na starost David E. Kelley (seriály Boston Legal a Ally McBeal), který bude na celý projekt dohlížet i z pozice výkonného producenta. K již tak bohatému obsazení se dále přidá například i Alexander Skarsgård, Adam Scott, Laura Dern či Zoë Kravitz. Minisérie bude adaptací stejnojmenného bestselleru od autorky Liane Moriarty a její premiéra je naplánována na 19. února 2017. Dáte této záležitosti šanci?

Domů
Sdílet
Diskuse