Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. prosince 2016 v 19:27
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Rytmus a Kali chtějí, aby se o nich mluvilo jen v dobrém, až jednou bude po všem a přidávají i výborný vizuál z Islandu

HUDBA
Uložit Uložené

Pro mnohé překvapivá spolupráce vznikla spontánně a my můžeme s čistým svědomím prohlásit, že nás potěšila.

Album Krstný otec spatřilo světlo světa už skoro před týdnem, a tak předpokládáme, že většina z vás ho už má i pořádně naposlouchané. Na nejnovějším Rytmusově sólovém projektu najdeme 24 skladeb s velkým počtem hostů i hudebních producentů a výsledkem je více než rozmanitý koncept, jaký zatím nemá v našich končinách obdoby. Samozřejmě jsme si po pár slyšeních našli pár oblíbených skladeb a mezi nimi i tu, která právě dnes dostává výborně zpracovaný videoklip ke skladbě Keď sa budú pýtať.
 
Pokud sleduješ Instagram @rytmusking, tak určitě víš, že Paťo byl nedávno společně s Kalim na Islandu a právě tam vzniklo dnešní vizuální dílo z dílny Dušana Krajčoviče V textu skladby oba prozradili, jak by chtěli být vnímáni lidmi poté, jak jednou v budoucnu zavěsí rap na hřebík. My věříme, že se jim tato přání splní a vy si nyní vychutnejte příjemný videoklip. Ještě předtím však zmíníme chystané křty v Košicích, Bratislavě a ten nejbližší v Praze už příští sobotu. Rytmus a hosté už mají za sebou včerejší zastávku v Banské Bystrici, kde jsme samozřejmě nemohli chybět a můžeme s čistým svědomím konstatovat, že šlo o jednu z nejlepších rapových shows, jaké Československo v roce 2016 zažilo.

Rytmus a Kali chtějí, aby se o nich mluvilo jen v dobrém, až jednou bude po všem a přidávají i výborný vizuál z Islandu
Domů
Sdílet
Diskuse