Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. prosince 2016 11:59
Čas čtení 0:00
Barbora Bláhová

8 věcí, které single holky nenávidí na Vánocích

Uložit Uložené

Ano, Vánoce jsou sice svátky klidu a míru, ale také lásky. Což si více než uvědomují především ty z nás, které jsou věčně nezadané.

Je sice teprve listopad, ale nákupní centra, reklamy, výlohy a vše okolo se začíná halit do vánoční atmosféry. S objevením se prvních stromečků na náměstí přichází nejen panika, kde vezmete na vánoční dárky, ale i depka z toho, že jsme opět po roce na Vánoce samy.

 
 
Fotka u vánočního stromku

Je jedno, jestli projíždíme Instagram nebo Facebook. Od prvního prosince na nás všude vyskakují usmívající se páry pod rozsvíceným stromkem. Většinou v ruce drží svařák a popisek fotky je něco ve stylu „Vánoce s miláčkem“. Fakt tleskám! Jak originální. Neměl by jim už někdo říct, že jsou trapný? A teď vážně. Dám milion tomu, kdo se se mnou takhle vyfotí.

 
Profilovka v Santa čepicích

To je ještě o stupeň vyšší level. Když už nám Facebook neukazuje fotky u stromku, alespoň nás zásobí novými profilovkami šťastných párů v Santa čepičkách.

 
 
Dotěrné dotazy celé rodiny

Jakoby nestačilo, že jsi celý den pozorovala promrzlé páry zahřívající se ve vzájemném objetím na zastávkách. Vánoce znamenají návštěvy tet, strýců, sestřenic, i všech těch bratranců máminy tety přes druhý kolena, kterým doteď nevíš, jestli vykat nebo tykat a které se na nás hned po příchodu sesypou s jedinou otázkou. Tak co, už sis někoho našla? „Ne nenašla, ano jsem sama a ano, dala bych si další víno, prosím!“

 Kecy ostatních holek, které nevědí, co koupit svým protějškům

A i když zrovna nejsi doslova v zajetí svý rodiny, o Vánocích ani u kamarádek útěchu nenajdeš. Neuvěříš, co jsem vybrala Méďovi k Vánocům. Haha, seš fakt vtipná, myslím, že s těmi ponožkami se sněhulákem zaboduješ. Kill me!

 
 
Cukroví

A tak se smutná osamělá a ještě promrzlá zavřeš do pokoje a se slzami v očích se pustíš do cukroví. Do toho cukroví, které jsi pekla čtyři hodiny a kromě babičky to stejně nikdo neocení. Drobky ti padají na permici do fitka, kde jsi dobré tři týdny nebyla a jsi rozhodnutá strávit celý prosinec v posteli.

Láska nebeská

Už za tři minuty víš, že to byla chyba. Na světě snad není film, který by nezadanou holku nasral víc než Love Actually. A co hůř, o Vánocích máme asi tak 60% šanci, že půjde v televizi, kdykoliv ji zapneme. Nejen že je to film, kde se promítá asi třicet různých příběhů lásky a všechny končí „a žili šťastně až do smrti,“ navíc nás vždycky naštve, že Keiru, která tam vypadá jak chlap, chtěj hned dva muži najednou? A jak se do sebe můžou zamilovat dva lidi co si nerozumí? Buuuuullshiiit. Další tác cukroví, prosím.

8 věcí, které single holky nenávidí na Vánocích
Zdroj: Lindy West

Jmelí

A jakoby nestačilo, že nás na nezadaný stav upozorňují filmy, rodina i kamarádky. Pro jistotu si všichni od stropu pověsí kytku, pod kterou se má člověk líbat. Ať žijí Vánoce!

 
Silvestrovská pusa

A nekončí to ani 24. prosincem. Kromě toho, že si nemáme s kým dát pusu pod tou blbou kytkou, nemáme si ji s kým dát ani o půlnoci. A tak nezbývá než doufat, že z toho začarovaného kruhu „jak na Nový rok, tak po celý rok“ jednou vystoupíme.

Domů
Sdílet
Diskuse