Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. června 2017 14:49
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Legendární plavec Michael Phelps bude závodit s velkým bílým žralokem! Souboj s oceánským predátorem se na obrazovky dostane už v červenci

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Výzva, kterou chtěl Michael Phelps vždy vyzkoušet.

Nejúspěšnější olympionik všech dob Michael Phelps sice drží desítky světových rekordů a dalších 23 zlatých medailí, ale zřejmě ho už po odchodu do olympijského důchodu z minulého roku omrzela lidská konkurence. Michael se proto spojil s televizí Discovery Channel a oficiální prohlášení hovoří o tom, že si Phelps změřil síly s nejefektivnějším oceánským predátorem, což určitě nebyl jednoduchý úkol. Plavec zavěsil na svůj Twitter i krátkou zprávu o tom, že se mu konečně podařilo udělat to, po čem vždy toužil a přidal pod to i fotografii žraloka, jenže Discovery Channel drží všechny fanoušky v napětí a vzkazuje jim, že si mají tipnout, jak mohl závod mezi plavcem a žralokům vypadat.

Phelpsův souboj se na televizní obrazovky dostane už 23. července v rámci populárního týdne Shark Week, během nějž se Discovery Channel do hloubky zabývá žraloky všech druhů i velikostí a snaží se je přiblížit lidem. I když odborníci samozřejmě poukazují na to, že Phelps by v rychlostním testu proti velkému bílému žralokovi neměl žádnou šanci, mnozí z nich předpokládají, že půjde o detailní srovnání toho, jak se ve vodě pohybuje nejúspěšnější plavec všech dob a žralok.


Domů
Sdílet
Diskuse