Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. července 2017 21:12
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Izraelská vojačka, která vypadá, jako kdyby do armády zabloudila z modelingového mola. Kim si plní svou povinnost a naplno si to užívá

ZAJÍMAVOSTI IZRAEL
Uložit Uložené

V Izraeli je vojenská služba povinná.

Téměř každý občan Izraele musí ve věku od 18 do 26 let vstoupit do národních ozbrojených sil a výjimky obecně nedostávají ani ženy. Svou povinnost si proto poctivě plní i dívka jménem Kim Mellibovsky, které uniforma mimořádně sluší a ze dne na den se z ní stala menší hvězda na sociálních sítích. Kim zřejmě nečekala, že se o její fotografie strhne tak obrovský zájem, a tak si již stihla svůj profil nastavit jako soukromý, což však neučinila dostatečně brzy a většina záběrů se dostala na Facebook či Twitter.
 
O Kim toho nikdo v médiích příliš mnoho netuší, protože nepatří mezi známé osobnosti a i když vypadá skvěle, zřejmě se aktivně nevěnuje modelingu. Na svém profilu na Instagramu se pravidelně chlubila nejen s fotografiemi ze svého běžného života, ale své fanoušky, kterých v průběhu několika posledních dnů přibylo už 20 tisíc, zásobovala i záběry ze svých vojenských aktivit. Není známo, zda svůj profil nastavila jako soukromý kvůli tomu, že ji prostě začalo otravovat přílišné množví lidí, nebo se jen lekla náhlé publicity, pokud by však rychle získanou popularitu uchopila ze správného úhlu, ještě bychom o ní v budoucnu mohli slyšet.




Doporučeno
Kateřina Vodvářková z Novy: Během rozhovoru musela utéct do krytu. „V Izraeli jsem otupěla, na pach krve si nezvyknu,“ říká Kateřina Vodvářková z Novy: Během rozhovoru musela utéct do krytu. „V Izraeli jsem otupěla, na pach krve si nezvyknu,“ říká 16. listopadu 2023 6:00







Domů
Sdílet
Diskuse