Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. července 2017 17:26
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Smack se rozpovídal o možném beefu s Jamesem Colem, drogách, ale zejména o svém novém albu Terapie (Videorozhovor)

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Český grime MC je zpátky s dalším plnohodnotným projektem, který se od těch předešlých liší atmosférou, ale už samotný název toho mnoho napovídá.

Už před pár dny jsme vám představili cover a tracklist Smackova nejnovějšího sólového alba, které nese název Terapie. Tomuto titulu není nic dlužen, protože jsme se dočkali velmi upřímných skladeb, přičemž už první zveřejněné ukázky byly jasným důkazem, že se skutečně máme na co těšit. U tohoto pražského rapera jsme byli u předešlých alb zvyklí na gradující kvalitu, a tak jsme pochopitelně měli i nemalá očekávání. Album oficiálně spatřilo světlo světa včera v magické datum 7. 7. 2017, a pokud sis nestihl svůj originál převzít v Queensu, již brzy budeš mít možnost na streamovacích službách Spotify a iTunes.

Se Smackem jsme se pochopitelně bavili o jednotlivých skladbách a pozastavili se u těch nejdůležitějších řádků a pochopitelně nejvíce u věci Terapie, kde nám přiblížil skutečnosti kolem vztahu s Jamesem Colem i svou bývalou přítelkyní Annou. Zároveň se dozvíš, co všechno se ještě chystá, jaké klipy můžeš očekávat a také něco o křtech. Nebudeme zbytečně natahovat, pohodlně se usaďte a užijte si 25minutovku s jedním z nejlepších československých interpretů.

Domů
Sdílet
Diskuse