Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. září 2017 17:12
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Vtipní, kreativní a atraktivní muži dokážou ženy přivádět k nejlepším orgasmům. Věrnost a citlivost je lákavější než mužnost

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Studie se zaměřila na jednu z nejkomplexnějších ženských záležitostí.

Za ženským orgasmem se skrývá hotová věda. Výzkum publikovaný v žurnálu Socioaffective Neuroscience & Psychology odhalil, že vtipní, kreativní a citliví muži jsou pro většinu žen klíčem k nejlepším orgasmům. Studie se zúčastnilo 103 nezadaných žen ve věku od 20 do 69 let a sestávala ze 71minutového dotazníku o jejich sexuální minulosti. Výzkumníci chtěli zjistit, které charakteristické rysy způsobují ženám největší míru potěšení při orgasmu. Díky detailnímu dotazníku přišli k závěru, že základem nejlepšího orgasmu pro ženy je soubor vlastností, které ženám umožňují uvolnit se a zažít s partnerem emocionální blízkost.
 
Ženy dokázaly lépe ocenit emocionální investici a přitažlivost, takže věrnost, pozornost a citlivost znamenají více než drsnost či mužnost. Přitažlivost však nesouvisí čistě jen s příjemným vnějším vzhledem, ale jde o komplexní systém. Na druhou stranu, ve výzkumu se objevilo i pár děr, protože výzkumníci nedokázali identifikovat jednu nejhlavnější vlastnost, která by měla způsobovat nejlepší orgasmus, a tak je možné, že soubor vlastností jako kreativita či smysl pro humor jen přispívá do celkového vnímání atraktivity a obvykle je vysoká přitažlivost přímo propojena s vyšší pravděpodobností orgasmu.


Domů
Sdílet
Diskuse