Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. října 2017 18:09
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Ženu bolela hlava, přitom měla celou dobu pavouka v uchu. Ďábelský tvor vylezl až v nemocnici a dovnitř se dostal během jejího spánku

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Lekshmi v uších našli nepříjemné překvapení.

Obrovské množství lidí by se okamžitě shodlo, že pavouci patří mezi ty nejnepříjemnější a obecně nejneoblíbenější bytosti na tomto světě. Mnoho lidí se k nim nedokáže ani přiblížit, někdo na pavouka nesnese ani pohled a specifická kategorie lidí podpaluje domy, když spatří tuto osminohou bestii. Indická žena se však dostala do trošku bližšího kontaktu s pavoukem, než by si mnoho z nás přálo. Indka známá pouze jako Lekshmi trpěla intenzivní bolestí hlavy, která ji dohnala až do nemocnice.

Netušila, co se děje, ale při vyšetření v nemocnici se z jejího ucha vydrápal několik centimetrů velký pavouk. Nechutná událost překvapila i doktora jménem Santosh Shivaswamy. Zapadlé předměty v uších jsou poměrně běžné, ale pavouci jsou opravdu neobvyklým stvořením. Osminohý tvor se přitom do ucha dostal pravděpodobně ve chvíli, kdy Lekshmi klidně spala nedaleko zahrady. Její ucho zřejmě přišlo pavoukovi jako skvělé místo na skrýš.

Domů
Sdílet
Diskuse