Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. listopadu 2017 20:04
Čas čtení 0:00
Radka T.

Drake je posedlý sbíráním luxusních kabelek Hermés. Čeká, než si najde tu pravou a pak jí všechny daruje

MÓDA
Uložit Uložené

Raper si už jako mladý uvědomil hodnotu kultovních kabelek.

Mít doma alespoň jednu kabelku od Hermés je snem mnoha žen. Fanoušky ikonických Birkinek však mohou být i muži. Přímo posedlý jejich sbíráním je například umělec Drake.

Drake se v rozhovoru pro Hollywood Reporter přiznal, že je sběratelem Birkinek. Rozhodně však za tím nemusíme hledat nic podezřelého, hudebník je sbírá, aby je jednou mohl všechny darovat své vyvolené.

Lidé by byli překvapeni, kdyby věděli, že jsem fanouškům Birkinek. Sbírá je i přítelkyně mojí mámy. Jejich hodnotu jsem pochopil, když jsem byl ještě mladý. Na světě je přitom málo hmotných věcí, které si udržují svou hodnotu a jejich cena neklesá,“ vysvětlil Drake.

Tyto kabelky jsou nepolapitelným symbolem stylu i luxusu a čeká se na ně v pořadníku. Ikona a celebritami milovaná kabelka se zrodila poté, co se herečka Jane Birkin jednou ocitla na palubě spolu se šéfem Hermés a postěžovala si, že nemůže najít ideální koženou kabelku.

Domů
Sdílet
Diskuse