Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. prosince 2017 19:49
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Selena Gomez neudržela slzy, když si od kamarádky, která jí darovala ledvinu, přebírala cenu Žena roku. Bez ní by na pódiu nestála

HUDBA
Uložit Uložené

Selena neudržela své emoce při přijímání prestižní ceny.

Selena Gomez se teprve před pár hodinami stala čerstvou držitelkou prestižního ocenění Billboard Award v kategorii Žena roku a celý průběh předávání samotného ocenění musel dojmout téměř každého diváka, ať už v sále nebo před televizní obrazovkou. Selena již delší dobu trpí diagnózou s názvem lupus, která jí neustále znepříjemňuje život a v květnu tohoto roku se její stav zhoršil natolik, že oblíbená zpěvačka naráz potřebovala transplantaci ledviny.

V jejím případě se na ni usmálo obrovské štěstí, protože její nejlepší kamarádka Francia Raisa nejenže byla identifikována jako vhodný dárce, ale ještě i okamžitě souhlasila s darováním vlastního orgánu. V září pak transplantace proběhla a vše dopadlo úspěšně, díky čemuž se mohla Selena postavit na pódium a přebrat si ocenění Žena roku přímo z rukou své kamarádky. Zpěvačka ve svém emotivním proslovu nezadržela slzy a vícekrát zmínila, že na jejím místě by měla stát právě Francia a ocenění by mělo patřit do jejích rukou, protože Selena by se před lidi bez její pomoci postavit nemohla.

Francia se v pozdějším rozhovoru vyjádřila, že je velmi šťastná za to, co mohla pro Selenu udělat a je ještě šťastnější za to, že právě díky její dobrému skutku a oběti může zpěvačka pokračovat ve své už tak úspěšné kariéře. O skutečném kamarádství tedy v tomto případě nemůže být pochyb a my Seleně gratulujeme k získání ceny, kterou si svou inspirativní prací určitě zasloužila.

Domů
Sdílet
Diskuse