Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. prosince 2017 18:45
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Odvážná blogerka zveřejnila fotky jen pár hodin po porodu. Chce všem ukázat, že je to přirozená součást života

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Sarah Turner se nebála své fotky krátce po porodu zveřejnit.

V dnešní době se již pomalu rozmazává hranice mezi soukromým a veřejným životem, protože sociální sítě otevřely dveře tisícům cizích lidí do situací, které byly někdy určeny pouze nejbližší rodině. Blogerka The Unmumsy Mum, jejíž skutečné jméno je Sarah Turner, proto na své facebookové stránce zveřejnila svou fotografii krátce po tom, co na svět přivedla třetího potomka. Pod fotografii připojila příznačný popis o tom, jak zjistila, že fotografie jejího těla odhalují mnohem méně těla než její fotografie z dovolené, a tak nezáleželo ani na tom, že měla na sobě oblečenou dospěláckou plenku, protože její tělo se muselo ještě pár dlouhých hodin přizpůsobovat nové situaci.

Sama se vyjádřila, že už dlouho nebyla v takové euforii a celá rodina se smála, do jakého stavu se dostala. I když se v komentářích objevilo i pár negativních reakcí o tom, proč vlastně zveřejňuje fotografie, které by se na veřejnost nikdy neměly dostat, většina fanoušků byla z autenticity nadšená a několik maminek si s chutí zavzpomínalo na to, jak přivedly své děti na svět.

Domů
Sdílet
Diskuse