Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. ledna 2018 11:31
Čas čtení 0:00
Richard Balog

Drake neusnul na vavřínech a přináší nám projekt Scary Hours obsahující dvě nové skladby

HUDBA
Uložit Uložené

Champagne Papi po více než šestiměsíčním hudebním odpočinku konečně začíná hýřit aktivitou.

Fanoušci kanadského jezdce stáje OVO se konečně dočkali. Drake totiž vypouští nové skladby, které jsou předzvěstí něčeho většího. Od posledního singlu, pod kterým figurovalo jméno jedné z největších hvězd současného hudebního průmyslu, uběhlo už přes 6 měsíců, což je na dnešní trendy rychlého vydávání až příliš dlouhá doba.

Půst však Champagne Papi ukončil dnes o půlnoci, když na všech streamovacích platformách vypustil hned dvojici singlů, a to jmenovitě God's Plan a Diplomatic Immunity. O produkce se v daném případě podělila poměrně neznámá jména jako Cardo, Nick Brongers, YeX či Drakeův oblíbený Boi-1da. Obě uvedené skladby jsou zároveň součástí projektu s názvem Scary Hours, na jehož pokračování, pokud nějaké bude, se už těšíme.

6 God je tedy oficiálně zpět, i když nikdy nebyl pryč a vy si můžete vychutnat jeho nejnovější počin navazující na skladby Sings z přehlídky Louis Vuitton, No Complaints s Offsetem na beatu od Metro Boomina a banger To the Max od DJ Khaleda.  

Povedený je kromě samotných skladeb také artwork kombinující dva fonty.

Domů
Sdílet
Diskuse