Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. března 2018 19:11
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Závislost na drogách má mnoho tváří. Narkomani z amerického města žijí na okraji společnosti

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Fotograf Jeffrey Stockbridge věnoval závislým lidem celý svůj projekt.

Drogy jsou jednou z velmi významných nástrah dnešní společnosti a po celém světě se nachází spousta lidí, kteří tomuto neduhu bohužel podlehli. Přišli o práci, rodinu, peníze, v podstatě o všechno, co měli. Smysl jejich života se přeměnil na omamné či psychotropní látky a skončili na poslední příčce společenského žebříčku.


Podobných lidí jsou některá města plná a výjimkou není ani turisty oblíbená Filadelfie. Ta na první pohled působí jako úžasné a vzrušující město, dokud nenavštívíte Kensington Avenue. Prostituce, levné a nekvalitní drogy či stříkačky poházené po chodnících zde nejsou ničím neobvyklým.

A právě do této nebezpečné čtvrti se rozhodl vydat fotograf Jeffrey Stockbridge, který několik týdnů zachycoval osudy závislých lidí, o čemž publikoval už i knihu. Jeho tvorba nám může být jakýmsi varovným prstem.

Domů
Sdílet
Diskuse