Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. března 2018 12:01
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Jak to vypadalo na Soldiers 2K18? Největší skok na světě si přišli zhlédnout i Pil C, Maniak či Mike Trafik (Reportáž)

REFRESHER
Uložit Uložené

Během minulého víkendu jsme nemohli chybět na pokračování oblíbené zastávky světového šampionátu ve freeski.

I když si to možná všichni neuvědomují, Česko je již několik let mekkou freeskiingu, a to díky soutěži Soldiers, kde se skoro každoročně setkávají ti nejlepší světoví lyžaři. Síly si měří na největším skoku světového šampionátu a my můžeme opět s čistým svědomím konstatovat, že ročník 2K18 byl obrovským zážitkem.

Největší freeski event ve střední Evropě se vrátil po roční pauze, avšak o to silnější, hezčí a lépe organizovaný. Sedmý ročník známých freestyle závodů se konal v Deštném v Orlických horách, které přivítalo několik tisíc diváků a tři desítky profesionálních sportovců. Kromě noční soutěže jsme si užili i samotné finále a následně samozřejmě nezapomenutelnou párty v Music Parku, který je neodmyslitelnou součástí Soldiers.

Kromě zahraničních interpretů odehrál svůj koncert brněnský Maniak a první koncert v tomto roce si odškrtli také kluci z PSH. Slovensko reprezentoval Pil C a ty si nyní vychutnej report z objektivu našeho Badka. Za mikrofonem tentokrát netradičně Honza Bašný.

Domů
Sdílet
Diskuse