Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. července 2018 11:15
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Modelka téměř přišla o ruku při pózování se žraloky na Bahamách. Ignorovala upozornění, neboť chtěla výjimečnou fotku

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Katarina Zarutskie bude na dovolenou na Bahamách dlouho vzpomínat.

Dovolená na Bahamách se pro modelku Katarinu Zarutskie rychle změnila v menší tragédii. Karibský ostrov je ve světě znám jako dokonalé místo, kde po plážích pobíhají prasátka a člověk si žije jako v ráji, jenže to vše platí do momentu, než tě napadne skočit do vody k více než deseti žralokům vouskatým. I když tito žraloci obvykle na lidi neútočí, na Bahamách už měli v minulosti pár menších incidentů.


Žraloci si prý občas spletou lidské prsty či ruce s kouskem potravy a instinkt jim velí zaútočit, na což Katarina nemyslela. Vždy chtěla mít na svém Instagramu fotku se žraloky, tak bez jakékoliv konzultace skočila do vody. Na dovolené byla s rodinou svého přítele, která byla proti nebezpečnému koupání, ale Katarina v té chvíli už pózovala. Roztáhla ruce a vedle žraloků ležela na hladině, což jednoho z nich vyprovokovalo a zakousl se jí do ruky.

Záběry zachycují moment, kdy mladou modelku stáhl pod hladinu a ona naštěstí rychle zareagovala. Ruku vytrhla a uprchla z vody, odkud zamířila na místní kliniku. Ránu jí ošetřili a ona pak odletěla zpět na Floridu, protože pokousání od žraloků s sebou nese zvýšené riziko infekce. Místní obyvatelé upozornili média na to, že nedaleko od místa incidentu je značka upozorňující turisty, aby koupání se žraloky neriskovali.


Domů
Sdílet
Diskuse