Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. července 2018 16:07
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Kim Kardashian vydělala 5 milionů za 5 minut, když vydala své nové parfémy. Za reklamu přitom neutratila ani korunu

Uložit Uložené

Známá hvězda ví velmi dobře, jak vydělávat peníze.

Kim Kardashian má čich na peníze. Neexistuje snad žádná podnikatelská oblast, která by nebyla schopná známé tvářičce vydělat miliony dolarů, o čemž se přesvědčila i před pár desítkami hodin. Na trh přišla její nová kolekce parfémů. Své parfémy prodává pod vlastní značkou KKWFRAGRANCE a nejnovější přírůstky dostaly názvy KIMOJI Peach, Cherry a Vibes.


Absolutně přitom nezáleží na tom, jak jednotlivé parfémy voní, protože značka Kim Kardashian West prostě pekelně prodává. Známý bulvární portál TMZ získal krátce po začátku prodeje informace o tom, že Kim prodala za prvních 5 minut parfémy za více než 5 milionů dolarů, což je úctyhodný výkon.

Výrobce dokonce musel navýšit počet parfémů, aby zareagoval na obrovskou poptávka ze strany fanoušků a zákazníků. Každá lahvička parfému se prodávala za 45 dolarů, takže celková tržba rychle dosáhne závratných čísel, pokud se najde pár desítek tisíc milovníků Kim z celého světa. Zajímavostí je i fakt, že Kim nepoužila ani korunu na reklamu v médiích.

Vše popularizovala pomocí svých profilů na sociálních sítích, přičemž krátce před spuštěním prodeje přidala pár fotek, na nichž pózuje jen v plavkách s parfémem v ruce. Ačkoliv Kim vydělala přes 5 milionů za 5 minut, bude muset vyřešit i problém se žalobou. Společnost Vibes Media ji obvinila z toho, že okopírovala ve své kolekci její logo, a tak možná o slušnou část peněz přijde.

Domů
Sdílet
Diskuse