Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. října 2018 17:59
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Raper při natáčení videoklipu spadl z křídla letícího letadla a zemřel

HUDBA RAP
Uložit Uložené

Kanadský raper měl před kouskem absolvovat měsíce příprav.

Rapeři se při natáčení každého nového videoklipu snaží překonat všechny hranice. Občas zafunguje i klasické sídlištní prostředí, jenže je většinou třeba vyvolat co největší míru kontroverze.

Životem za hloupý nápad zaplatil kanadský raper Jon James McMurray, jehož největším snem bylo natočit videoklip při rapování přímo na křídle letícího letadla. K činu znějícímu jako součást akčního filmu se Jon odhodlával a připravoval dlouhé měsíce.

Při tréninku mu pomáhali blízcí kamarádi a členové produkčního týmu, avšak přímo při natáčení se pokazilo všechno, co se mohlo pokazit. Jon v letadle bez problémů vzlétl, vyskočil z kabiny na křídlo a chvíli se po něm ve vzduchu procházel.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Jon James (@jonjames),

Ze vteřiny na vteřinu však zašel příliš daleko od kabiny, načež malé letadlo Cessna ztratilo stabilitu a začalo se v obrovské rychlosti řítit k zemi.

Raper nevěděl, jak v krizové situaci zareagovat, a manažer Ryan Desrochers se vyjádřil, že ztratil rovnováhu a křídla se držel příliš dlouho. Když se ho nakonec pustil, neměl dost času na otevření padáku a zemřel po dopadu na zem. Letadlo dokázalo přistát bez poškození.

Domů
Sdílet
Diskuse