Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. listopadu 2018 15:58
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Vánoční dárek ti může změnit život. Důkazem je Elton John v dojemné reklamě

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Vánoční reklamy obchodního řetězce John Lewis se těší velkému úspěchu. Výjimkou není ani letošek.

Vánoce jsou pro každého magickým obdobím, které je specifické i tím, že jsou na sebe lidé o něco hodnější. Neodmyslitelnou součástí je také obdarovávání našich blízkých, což pochopitelně firmy využívají k tomu, aby propagovaly své produkty a služby. V rámci Británie je v této disciplíně velmi silný obchodní řetězec John Lewis, který každoročně startuje sezónu reklamním spotem.

Tentokrát se v hlavní roli objevuje legendární Elton John. Cílem reklamy je v první řadě poukázat na to, že nám vánoční dárek může změnit život, což tvůrci demonstrují na příběhu ikonického zpěváka a klavíristy.

Ve videu máme možnost vidět krátký sestřih zásadních momentů jeho kariéry v opačném pořadí. Jen pro zajímavost, zahraničním médiím se podařilo zjistit, že si Elton za tento reklamní spot vyžádal necelých 6 milionů eur (~ 150 milionů korun).

Domů
Sdílet
Diskuse