Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. prosince 2018 15:40
Čas čtení 0:00
Vladimír Baško

Talentovaný Sensey se představuje debutovým EP s moderním zvukem

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

21letý český raper přichází s prvním větším studiovým počinem.

Talentovaný mladý raper Sensey, který se postupem času stále více dostává do povědomí veřejnosti i prostřednictvím hitů s Calinem, Hugo Toxxxem nebo s producentem Mad Skillem, má venku EP s názvem Die Young & Beautiful.

Talentovaný Sensey sa predstavuje debutovým EP s moderným zvukom
Talentovaný Sensey sa predstavuje debutovým EP s moderným zvukom

Prvotinu jedné z nadějí československé rapové scény doprovází moderní zvuk, procítěný projev a jedinečná temná atmosféra. Sensey se nebojí nahlas vyjadřovat o depresích, lásce, sexu, experimentech s drogami nebo touze po bohatství, klíčovým tématům celého projektu.

Už v neděli se dočkáme videoklipu na jednu z pěti skladeb, konkrétně na titulní záležitost Die Young & Beautiful s popovým nádechem. Zatím se můžeš navnadit barevným vizuálem na veselou skladbu Lítám nad městem a poslechnout si celý počin například na digitálních platformách.

Do tohoto EP jsem se snažil dát kus sebe. Věci, který jsem skutečně prožil a ke kterým jsem se chtěl vyjádřit. Snažil jsem se, aby každá písnička měla odlišnej sound, ale zároveň aby celý EP tvořilo sourodej celek.

Domů
Sdílet
Diskuse