Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. ledna 2019 11:01
Čas čtení 0:00
Roman Kulich

Radikální změna pro herní pořad RE-PLAY. Odchází oba moderátoři, pořadu se ujmou streameři

TECH
Uložit Uložené

Král je mrtev, ať žije král.

Již je tomu 8 let, co se poprvé na našich televizních obrazovkách objevil pořad RE-PLAY a v něm dnes již legendární dvojice Alžběty Trojanové a Mikoláše Tučka. Pořad si během tohoto dlouhého působení získal nespočet věrných fanoušků.

Ty však zaskočila v úterý zpráva oznamující radikální změnu. Zásadně se totiž mění tým, který za ním stojí.

Z obrazovek zmizí oba moderátoři, bez kterých si snad většina pořad už ani nedokáže představit. Spolu s nimi odchází také Sterak a Flygun, kteří k pořadu také neodmyslitelně patří.

Co s nimi bude, ptáte se? Všichni zmínění nově míří do jiného pořadu, ten ponese název New Game+ a k vidění bude na nově vzniklé Televizi Seznam. Doposud není jasné, kdy, jak často a na jak dlouhou stopáž se můžeme těšit.

RE-PLAY 2.0

Co se týče pořadu RE-PLAY, ten dostane nové osazení. Nově se na obrazovce budou nacházet hned čtyři moderátoři.

Prvním je jeden z nejpopulárnějších streamerů u nás, Oldřich Štěrba alias ArcadeBulls. Dále se vedle něj objeví Dominik Vysloužil, které můžete znát pod přezdívkou Cerberos. Toho můžete znát z RE-PLAY herních streamů. Posledním mužským zástupcem bude Martin Rota, který je známý hlavně z prostředí YouTube.

Pokud jste byli zvyklí i na ženské osazenstvo v roli moderátorů, tak se nemusíte bát. Mezi moderátory se objeví i žena. Gabriela Wróbel vám bude dodávat novinky ze světa her a hlavně e-sportu.

Nové sestavy se dočkáte v sobotu 2. února, takže nás původní sestava přivítá pouhé následující dva díly.

Domů
Sdílet
Diskuse