Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. března 2019 10:11
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

MC Geye začíná srát aktuální český rap. Ohlašuje RλP-LIFE: Epizoda 2

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Člen Ty Nikdy se po třech letech vrátí s druhým pokračováním sólového alba RλP-LIFE. Důvodem má být frustrace ze současné podoby rapu.

Labelu Ty Nikdy se v minulém roce podařilo po dlouhé době vydat společné album, které si právem vysloužilo cenu Anděl a své zásluhy na tom má i jeden z nejlepších českých lyriků MC Gey. I když se nesnaží honit trendy a raději si udržuje svůj příznačný styl, stále má mnoho loajálních fanoušků, kteří se nyní dočkali příjemné informace o tom, že raper z Brna chystá další album.

Zatím poslední sólo RλP-LIFE spatřilo světlo světa v roce 2016 a právě tento projekt by měl nyní dostat pokračování. Motivace je přitom jednoznačná, už se dále nemůže dívat na to, jaká hudba v jeho okolí aktuálně vzniká.

Jelikož je hrdým zastáncem staré školy, s velkou pravděpodobností má na mysli právě kolegy z pomyslné nové vlny, to se však určitě na Epizodě 2 dozvíme. Zatím nejsou k dispozici žádné další informace, ale všichni velmi dobře víme, co od MC Geye můžeme čekat. Kritika společnosti s vtipem a trefností je jeho devizou, kterou mu mohou mnozí závidět.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

Crystal Kidz na návštěvě! Už mě ten rap co všude slyšim zase začal srát! RλP-LIFE: Epizoda 2 v procesu❤ @krudanze

Príspevok, ktorý zdieľa Eminem Novák (@mcgey),

Domů
Sdílet
Diskuse