Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. května 2019 11:11
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Svým kamarádům na Facebooku budeš moci říct, že se ti líbí díky nové funkci

TECH
Uložit Uložené

Sociální síť nebere vztahy mezi uživateli na lehkou váhu.

Sociální síť Facebook se již dlouho připravovala na svůj vstup do seznamovací zóny. Dnes si můžeš partnera najít v aplikacích jako Tinder, ale Facebook od minulého roku testuje funkci Dating. V ní si uživatelé mohou vytvořit separátní a detailnější profil, díky čemuž mohou zjistit, který kamarád ze seznamu přátel o ně má zájem, píše The Verge.

Dating byl dosud dostupný jen v Kolumbii, Thajsku, Kanadě, Argentině a Mexiku, ale nyní přichází i do zemí jako Brazílie, Singapur, Malajsie či Bolívie. Naneštěstí, Evropané si budou na rychlé a jednoduché rande mezi kamarády na Facebooku počkat.


Když však Dating dorazí do našich zařízení, zřejmě budeme mít rovnou k dispozici novou funkci, kterou Facebook představil na konferenci F8. Jmenuje se Secret Crush a bude fungovat tak, že ze svých přátel si budeš moci vytvořit užší seznam kamarádů, kteří se ti líbí.

Pokud si kamaráda do seznamu přidáš, on o tom nebude informován až do momentu, dokud si on nepřidá do svého seznamu tebe. Když se tedy oba vzájemně označíte, Facebook vám o tom napíše a můžete se pustit do budování vztahu.

Domů
Sdílet
Diskuse