Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. května 2019 18:57
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Karlos Vémola o luxusu, chovu žraloků, sbírání motýlů i zápase s Attilou Véghem (Rozhovor)

SPORT
Uložit Uložené

Sleduj skoro 30 minut s nejznámějším českým MMA zápasníkem.

V sérii rozhovorů se známými osobnostmi pokračujeme i dnes. Tentokrát přijal pozvání nejpopulárnější český MMA zápasník Karlos Terminátor Vémola. Jelikož se on i sport, který reprezentuje, těší stále větší popularitě, pochopitelně nás zajímalo, jak to celé vnímá z pohledu zápasníka.

Popovídali jsme si i o neshodách s XFN, jeho názorech na Conora McGregora či fungování UFC. Ve skutečnosti nás však mnohem víc zajímalo Karlosovo soukromí, jelikož podobné otázky v rozhovorech se sportovními médii často nepadají. Prozradil, jak vypadá jeho běžný den, kdy vstává a proč si jídlo připravuje výhradně sám.

Je znám také svým kladným vztahem k luxusu, ozřejmil nám však, že si takto v první řadě plní sny. Kupuje si to, co jako dítě mít nemohl a patří k tomu například i žraloci, na které se někdy chodíval dívat do zoo. Rozebrali jsme i jeho zálibu se sbíráním motýlů a mnoho dalších zajímavých témat.

Doporučeno
Za zápas bere miliony, miluje umělé ženy a doma chová krokodýla. Karlos Vémola seděl v base, dnes je největší českou hvězdou MMA Za zápas bere miliony, miluje umělé ženy a doma chová krokodýla. Karlos Vémola seděl v base, dnes je největší českou hvězdou MMA 8. února 2019 21:01
Domů
Sdílet
Diskuse