Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. května 2019 19:26
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Billie Eilish o psychických problémech: Není ostuda požádat o pomoc a vyhledat odborníka

HUDBA
Uložit Uložené

Populární zpěvačka se zapojila do kampaně, v rámci které šíří osvětu o tom, že psychické problémy se nemají brát na lehkou váhu.

Billie Eilish je v současné době považována za jednu z největších ikon pro mladé posluchače moderní hudby. Dokáží se s ní ztotožnit i díky tomu, že ona sama má jen 17 let, určuje módní trendy a zároveň je symbolem svobody.

I proto se stala součástí kampaně, jejímž cílem je v první řadě pozvednout povědomí o psychických problémech. Obzvláště v dnešní době zažívá deprese a pocity úzkosti stále více lidí, a proto je důležité, aby věděli, jak s nimi bojovat. I samotná Billie tvrdí, že v žádném případě není hanba ani slabost přiznat si, že má člověk jakýkoliv psychický problém.

Požádat o pomoc kamaráda, případně odborníka je nejlepším řešením i podle zpěvačky, výstrahu však posílá i těm, kteří psychické problémy nemají. Ti by měli být ve střehu a v případě, že zpozorují kolem sebe změny chování, měli by se ptát svých blízkých, zda je vše v pořádku.

Billie Eilish ještě prozrazuje, že když prožívá těžké chvíle ona, nejvíce jí pomůže, když jí přátelé projeví lásku a dají vědět, že jim na ní záleží a myslí na ni. Pokud máš v svém okolí někoho, kdo si prochází náročným obdobím, buď mu oporou.

Domů
Sdílet
Diskuse