Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
15. června 2019 14:33
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Starej se o delfíny a cestuj po Chorvatsku 4 týdny zdarma. Společnost nabízí dobrovolnictví snů

ZAJÍMAVOSTI CHORVATSKO
Uložit Uložené

Doprava, jídlo či 4hvězdičkové ubytování ti společnost zaplatí.

Chorvatsko je pro mnohé Čechy oblíbenou destinací. Řadě nádherných ostrovů, horkému moři a majestátním pohořím hned vedle pobřeží se jen tak ledajaká destinace nevyrovná. I přesto, že země patří mezi ty levnější destinace, pár tisíc tam přece jen zřejmě utratíš.

Strávit tak čtyři týdny v Chorvatsku zcela zdarma zní jako splněný sen – a co je lepší, pomůžeš dokonce dobré věci. Společnost Unforgettable Croatia totiž nabízí placený zájezd do Chorvatska během letošních letních prázdnin, píše Metro. Samozřejmě, není to jen tak. Dotyčná osoba bude pomáhat monitorovat mořský život a pomáhat s různými výzkumy.

Staraj sa o delfíny a cestuj po Chorvátsku 4 týždne zadarmo. Spoločnosť ponúka dobrovoľníctvo snov
Staraj sa o delfíny a cestuj po Chorvátsku 4 týždne zadarmo. Spoločnosť ponúka dobrovoľníctvo snov Zdroj: unsplash

Dvoutýdenní dobrovolnický program bude následován cestováním z Istrie až do Splitu, kde se bude spát v čtyřhvězdičkových hotelích, až se nakonec skupina přesune na chorvatské ostrovy a ve finále zakotví v Dubrovníku.

Dobrovolník se přitom zaměří zejména na vybrané druhy mořských živočichů, včetně delfínů. Vše je hrazeno, od jídla přes ubytování až po přepravu, z tvé peněženky tak půjdou finance jen na cestu do Chorvatska a nějaké to kapesné. Pokud se chceš zapojit, máš čas do 7. července.

Domů
Sdílet
Diskuse