Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. června 2019 9:30
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Nicki Minaj se cítí lépe, když si přihne. Završuje rapovou nálož v podání jmen jako The Game, Rick Ross, Migos či Gucci Mane

HUDBA
Uložit Uložené

Nové album vydal Gucci Mane, překvapují také Lil Nas X, Lil Pump, Rick Ross a nový projekt avizuje i Drake.

Za velkou louží spatřilo světlo světa během posledních pár dní spoustu nové hudby od v současnosti nejsledovanějších i legendárních interpretů, kteří se chtějí svým fanouškům připomenout.

O slovo se novými singly hlásí The Game i Rick Ross, nové album vydává Gucci Mane a dočkali jsme se i videoklipu od Nicki Minaj a pár velkých překvapení, která se nahromadila z celého týdne. Nové album oznámil Drake, je toho však ještě více. Pojďme ale pěkně po pořádku, pokud jsi však do dnešního dne neměl co poslouchat, máme řešení.

Alba vydávají Gucci Mane i Lil Nas X

Gucci Mane vydal už ve středu videoklip Proud of You a pár hodin na to už bylo venku i jeho nejnovější album Delusions of Grandeur. Má na něm 18 skladeb a zajímavou plejádu hostů od Justina Biebera a Jeremih, přes Lil Uzi Verta a Gunnu až po Rick Rosse a Wiz Khalifu. Podařilo se mu dát prostor všem generacím a různým subžánrům a výsledek opravdu stojí za pozornost.

Debutové EP přichází od Lil Nase X, který byl dosud znám díky jediné skladbě Old Town Road, kde ukázal, že i fúze rapu a country může fungovat dobře. Ještě větší hype způsobil remix, na kterém se objevil i taťka Miley Cyrus. EP s názvem 7 obsahuje osm skladeb (sedm nových) a zmíněný remix a hostuje na něm i v současnosti nejúspěšnější raperka na světě Cardi B.

Album oznámil The Game i Drake

The Game už před časem oznámil, že má v plánu vydat své deváté a zároveň definitivně poslední album Born To Rap. Dodal i komentář, že lidé si zaslouží klasiku a tuto skutečnost dokazuje i na dnes vydané plnohodnotné ukázce s názvem West Side. Datum vydání sice neznáme, už nyní však víme, že na něm budou hostovat 21 Savage, zesnulý Nipsey Hussle, Meek Mill i Anderson .Paak.

Během týdne nastavil „album mode“ i Champagne Papi, jehož zatím poslední desku Scorpion dokáže v počtu streamů pravděpodobně překonat jen on sám. Zatím neznáme podrobnosti, v americkém rapu však může jít o pár desítek hodin, dní i týdnů. Dvojice singlů vydaných jako poděkování Torontu za titul v NBA však dokazuje, že se skutečně máme na co těšit.

Doporučeno
Drake znovu otevírá beef s Kanyem Westem. S Rick Rossem chtějí být pohřbeni se všemi svými penězi Drake znovu otevírá beef s Kanyem Westem. S Rick Rossem chtějí být pohřbeni se všemi svými penězi 16. června 2019 10:08

Lil Baby x Future, Rick Ross x Wale, Lil Uzi Vert x TM88, Chris Brown x Gunna, Lil Pump a Sheck Wes

Pokud máš rád spolupráce, tak dnešní den přinesl hned pět nových tracků, na kterých se spojují atraktivní interpreti. Lil Baby a Future jako reprezentanti mumble rapu představují klasickou novodobou reprezent záležitost pro fanoušky nové vlny.

Populární beatmaker Murdoch Beatz, který má na kontě nespočet hitů, spojil dvojici Lil Pump a Sheck Wes. Druhý jmenovaný má na kontě opravdu dobrý projekt, ze kterého se uchytila jen jedna skladba, Lil Pump jich má o něco více, v tomto případě však neplatí, že když se spojí dva interpreti s citem pro banger, opravdu to i musí vyjít. Možná příště.

Fanoušci Lil Uzi Verta mají důvod k radosti, podobně jako zbytek těchto singlů, i Slayerr s TM88 by na opravdový úspěch potřeboval videoklip.

Zastánce rapové klasiky dnes kromě The Gamea potěšil určitě i Rick Ross, který se spojil s Walem a výsledkem je novinka, která by měla být předzvěstí Rozayova desátého studiového sóla. Nechme se tedy překvapit.

Pětici singlů uzavírá zpěvák a bývalý rváč Chris Brown, který se tentokrát spojuje s Gunnou. Ten mimochodem vystoupí už za pár dní na festivalu Hip Hop Žije. A i když tento track pravděpodobně neuslyšíme, alespoň máme důkaz, že je momentálně ve skvělé formě.

Migos

Na novince věnované striptérka se setkali i „novodobí The Beatles“. Kluci z Migos jsou do velké míry průkopníky v rapu, jaký se ve světě dělá dnes a jejich atlantský zvuk by chtěl mít i tvůj oblíbený český interpret. V tomto klipu rozházeli více než půl milionu dolarů.

Nicki Minaj vydává videoklip a její máma vydává album

Poté, co si Nicki udělala tu nejhorší možnou reputaci v Evropě a následně rozvázala spolupráci se svým managementem, nyní vydává novou skladbu Megatron i s videoklipem. Ta nese klasické prvky hitu, je tedy jasné, že se chce opět dostat na vrchní příčky žebříčků.

No a aby toho nebylo málo, dozvídáme se, že o hudební kariéru se chce ucházet i máma Nicki Minaj. Ta na svém Instagramu zveřejnila ukázku nové skladby a zatím se těší pozitivním reakcím. Dokonce i Drizzyho otec jí napsal komentář, ve kterém jí gratuluje a připomíná, aby nebrala ohled na hejtery.

Domů
Sdílet
Diskuse