Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. června 2019 11:10
Čas čtení 0:00
Vl Mi

Harry Potter: Wizards Unite se počátečními čísly ani zdaleka nechytá na Pokémon GO

TECH
Uložit Uložené

Z čarodějů se hit, který by pohltil celý svět, zřejmě nestane.

Fanoušci kouzelnického světa se dlouhé měsíce těšili na hru, v níž se procházíš po světě a čaruješ. Měla být postavena na podobném principu jako fenomén Pokémon GO a očekávalo se, že strhne davy. Hru si už konečně můžeš zahrát, ale podle počátečních čísel to zatím vypadá tak, že obrovský boom se nechystá, informuje web SensorTower.

Doporučeno
Mobilní hra Harry Potter ve stylu Pokémon GO je už dostupná. Co vše tě v ní čeká? Mobilní hra Harry Potter ve stylu Pokémon GO je už dostupná. Co vše tě v ní čeká? 21. června 2019 14:34

Kolem pokemonů bylo svého času obrovské šílenství. Lidé chodili po městě s mobilem v ruce, z kapsy jim trčel kabel, který byl napojen na power banku. Soutěžil jsi s ostatními hráči, přidal ses do jedné z frakcí. Hru hráli dospělí i děti. Po čase se hype vytratil, ale své skalní má hra dodnes.

Pokémon GO si za prvních 24 hodin stáhlo neuvěřitelných 7,5 milionu lidí. Harryho si stáhlo „jen“ 400 000 hráčů. Samozřejmě, hra má našlápnuto na slušnou základnu hráčů, ale na pokémony se ani zdaleka nechytá. Výdělky se také nedají porovnat. Zatímco za prvních 24 hodin pokémoni vydělali 2 miliony dolarů, čarodějové vydělali za stejný čas 300 000 dolarů.

Domů
Sdílet
Diskuse