Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
3. července 2019 11:01
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Rozhodčí pískali s*ačky, hněval se Lionel Messi. Argentina vypadla v semifinále Copa América s Brazílií

SPORT
Uložit Uložené

Argentinský fotbalista opět neuspěl na turnaji s národním týmem.

Lionel Messi opět ztroskotal v argentinském dresu. Fotbalista se představil v semifinále Copa América proti Brazílii, jenže jihoamerický souboj dopadl lépe pro kanárky. O góly se postarali Gabriel Jesus a Roberto Firmino, zatímco Messi nedokázal své spoluhráče vyburcovat k lepšímu výkonu. Přestože Messi obvykle ani po zápase dění na hřišti nekomentuje a zůstává zticha, tentokrát se nezdržel.

V rozhovoru po vypadnutí naložil rozhodčím. „Nebyli lepší než my, velmi brzy vstřelili gól a ten druhý přišel, když Aguerovi neodpískali penaltu. Rozhodčí neustále pískali s*ačky a ani nekonfrontovali VAR. Bylo to neuvěřitelné,“ prohlásil útočník.

Lionel Messi vybuchol po vyradení Argentíny z Copa América.
Lionel Messi vybuchol po vyradení Argentíny z Copa América. Zdroj: TASR/AP

Rozhodčí Roddy Zambrano nechával zápas běžet, aniž by ho přerušoval konzultací VAR, což se Argentincům nelíbilo. Messi řekl, že týmu nebyly odpískány dvě penalty, ale nezapomněl zmínit ani brazilský vliv v americké fotbalové federaci CONMEBOL.

„Bylo to tak celý zápas. Byly to s*ačky, že takto pískali celý zápas. Není to žádná omluva, musí se to vyšetřit. Nevěřím, že s tím něco udělají, protože Brazílie všechno ovládá, takže je to velmi komplikované,“ říkal rozhořčený Messi.

Ve finále, které se bude hrát v neděli 7. července, se setká Brazílie s vítězem souboje Chile proti Peru. O den dříve zabojuje Argentina o bronzovou medaili.

Domů
Sdílet
Diskuse