Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. července 2019 10:39
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Billie Eilish si splnila sen. Justin Bieber ji doplňuje na remixu ke skladbě Bad Guy

HUDBA
Uložit Uložené

Poslouchej novou skladbu v podání mladé a talentované zpěvačky a jejího kolegy, který si prošel podobným scénářem.

Billie Eilish se už dříve nechala slyšet, že je velkou fanynkou Justina Biebera, který jí hudební náklonnost před časem vrátil. Na svůj Instagram tehdy uveřejnil fotku, kde napsal, že mladá zpěvačka má před sebou ještě obrovskou kariéru.

Ta to dokázala i debutovým albem, které se uchytilo na vrchních příčkách Billboardu. Jednou z nejúspěšnějších skladeb je i Bad Guy, která nyní dostává remix se samotným Justinem Bieberem. Pro Billie Eilish jde tedy o malý splněný sen a předpokládáme, že si stěžovat nebudou ani fanoušci. 

Bohužel, tentokrát jsme se nedočkali videoklipu, novou verzi tak provádí pouze fotografie mladší verze zpěvačky, která má na stěně v dětském pokoji Bieberovy plakáty z dob, kdy byl ještě výrazně více sledovaný za svou tvorbu než překvapivé výstupy na sociálních sítích.

Doporučeno
Justin Bieber vyzval Toma Cruise na zápas v oktagonu. Chce, aby ho uspořádalo UFC Justin Bieber vyzval Toma Cruise na zápas v oktagonu. Chce, aby ho uspořádalo UFC 10. června 2019 9:49
Domů
Sdílet
Diskuse