Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. června 2019 9:49
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Justin Bieber vyzval Toma Cruise na zápas v oktagonu. Chce, aby ho uspořádalo UFC

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Zpěvák zničehonic přidal na svůj Twitter příspěvek, ve kterém vyzval známého herce a zároveň označil prezidenta UFC, aby to celé zorganizoval.

Justin Bieber opět překvapuje veřejnost. Naposledy všechny zaskočil, když se rozhodl kritizovat Eminema za zbytečnou tvrdost vůči mladým raperům na albu Kamikaze a nyní vyzývá k zápasu v oktagonu jednoho z nejpopulárnějších herců na planetě.

Zničehonic přidal na svůj Twitter příspěvek, ve kterém píše, že se chce bít s Tomem Cruisem. Dodává, že pokud odmítne, dá najevo, že se Justina bojí. No a aby toho nebylo málo, tak na závěr ještě označil šéfa organizace UFC, která by podle něj měla souboj zorganizovat a zprostředkovat celému světu.

Pravděpodobně jde jen o další z Justinových zkratů, za který se brzy celému světu omluví a doprovázet ho bude dlouhý komentář o víře přesně tak, jak jsme zvyklí.

Další reálnou verzí je, že se z psychických problémů dostává a tímto ne právě promyšleným způsobem jednoduše promuje novou hudbu. Pár hodin před výzvou pro 56letého herce totiž přidal Tweet, v němž avizuje novou hudbu.

Fanoušci se už rozjeli a důkazem je například tento Tweet

Domů
Sdílet
Diskuse