Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. srpna 2019 21:27
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Turné Eda Sheerana vydělalo již 740 milionů dolarů. Zpěvák pokořil světový rekord U2 z roku 2011

HUDBA ED SHEERAN
Uložit Uložené

Divide Tour Eda Sheerana začalo v březnu 2017 a skončí v závěru srpna 2019. Za tuto dobu stihl vydělat částku, která překonala světový rekord legendární skupiny U2.

Ed Sheeran vydělal za necelých 900 dní na Divided Tour 736 700 000 dolarů, což je o přibližně 700 000 víc, než se podařilo vydělat skupině U2 v roce 2011. Rockové legendy tehdy strávily na cestách 760 dní, během nichž stanovily světový rekord ve výdělcích v rámci jedné šňůry koncertů. Informuje o tom uznávaná publikace Pollstar, která se zaměřuje na živé koncerty v rámci hudebního průmyslu v Americe.

Sheeranovo turné však ještě nekončí, čeká ho posledních pár koncertů, díky kterým svůj náskok ještě zvýší. Oficiálně ho zakončí až 26. srpna a my si budeme muset počkat pár let, než se něco podobného podaří jinému interpretovi.

Doporučeno
Ed Sheeran utratil přes 100 milionů korun, aby odkoupil domy všech svých sousedů. Stěžovali si na jeho stavební plány Ed Sheeran utratil přes 100 milionů korun, aby odkoupil domy všech svých sousedů. Stěžovali si na jeho stavební plány 28. července 2019 15:01

Pravdou však zůstává, že po hudební stránce není mnoho adeptů, kteří by měli tak silnou fanouškovskou základnu. Dokazuje to i fakt, že ještě v květnu překonal i rekord v návštěvnosti, který tehdy přesáhl 7,3 milionu lidí pod pódii. I tento grál dlouho držela kapela U2.

Anglický zpěvák zároveň nezahálí a vydává i nové věci, důkazem čehož je aktuální komplikace, kam si na spolupráci zavolal i kapacity jako Eminem, 50 Cent, Travis Scott nebo Stormzy.

Doporučeno
Ed Sheeran poukazuje na jinou perspektivu lidské krásy. Chystá spolupráci s Eminemem, 50 Centem, Cardi B a Travisem Scottem Ed Sheeran poukazuje na jinou perspektivu lidské krásy. Chystá spolupráci s Eminemem, 50 Centem, Cardi B a Travisem Scottem 29. června 2019 9:58
Domů
Sdílet
Diskuse