Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
2. září 2019 20:49
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Hasan a Nik Tendo jsou v rozpůleném klipu sami se svejma myšlenkama, sami se svejma problémama

HUDBA ČESKÝ RAP RAP
Uložit Uložené

Poslechni jeden z největších hitů z Hasanova alba s poutavým videoklipem.

Letošní rok je bezesporu Hasanův. Člen labelu Milion+ vydal letos v dubnu sólové album HASAN. Na třinácti skladbách se mladý raper svěřil se svými náladami a jeden právě takový osobní melancholický track vznikl ve spolupráci s Nik Tendem.

Doporučeno
Hasan a Calin se loučí s Mac Millerem, opilí levným vínem jezdí městem Hasan a Calin se loučí s Mac Millerem, opilí levným vínem jezdí městem 23. dubna 2019 9:47

Skladba Sám je o černobílém světě a zrychleném životu, kterému musí interpreti čelit. V rozpůleném poutavém videoklipu vidíme kromě nich i další členy Milion+, včetně Yzomandiase. O beat se na této skladbě postaral Konex a masteroval D. Kop, video má na starosti Viet Van a Andreas Gold, který ho režíroval. 

Hasan své album křtí už 28. září  v pražské Cargo Gallery. I když je nemálo lístků již vyprodáno, stále je šance zakoupit je v předprodeji, podívej se na oficiální stránky události.

Domů
Sdílet
Diskuse