Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. září 2019 17:27
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Co máš na sobě a kolik to stálo? Známých osobností jsme se na pražském Fashion Weeku ptali na cenu drahých kousků oblečení

MÓDA MERCEDES-BENZ PRAGUE FASHION WEEK
Uložit Uložené

Mercedes-Benz Prague Fashion Week je v plném proudu a my jsme na této události nemohli chybět.

V našem hlavním městě probíhá největší módní událost aktuální podzimu s názvem Mercedes-Benz Prague Fashion Week. Množství lokálních designérů představuje svou práci za uplynulých pár měsíců a my jsme svědky toho, že v našich končinách mají tvůrci skutečně cit pro módní tvorbu. Samozřejmě, ani tentokrát jsme nemohli na přehlídkách hned během úvodních dnů chybět ani my.

V nejnovějším videu se dozvíš, jaké známé tváře se přišly na pražský Fashion Week podívat a co nám prozradily. Návštěvníků jsme se také zeptali, co si oblékli a kolik je to stálo. Většina z nich za vzácné kousky oblečení luxusních značek neplatila, prozradili nám aspoň, který český designér je podle nich největší nadějí.

Potkali jsme i youtuberku MoMu, rapperka Sharlotu a Vandu Jandu, která už má svou přehlídku na MBPFW za sebou. Více už ale v samotném videu.

Doporučeno
Po mole se procházeli nazí. Česká designérka tvrdí, že na planetě je už šatstva dost Po mole se procházeli nazí. Česká designérka tvrdí, že na planetě je už šatstva dost 2. září 2019 14:53
Domů
Sdílet
Diskuse