Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. září 2019 20:54
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Nicki Minaj oznámila definitivní konec rapové kariéry

HUDBA
Uložit Uložené

Raperka zničehonic oznámila konec kariéry.

Americká rapperka Nicki Minaj dnes na svém Twitteru oznámila oficiální konec kariéry. Doufá, že všichni její hejteři jsou šťastní, od reálných fanoušků žádá, aby nepřestali poslouchat její starší skladby. Okamžitě se pod příspěvkem rozběhla bouřlivá diskuse, přičemž většina stále nemůže slovům populární raperky uvěřit.

Nicki Minaj má za sebou ne právě ideální rok, který se spojoval s řadou problémů a neúspěchů. Obzvláště se spoléhala na své nejnovější album Queen, které jí ale nepřineslo žádnou prestižní cenu a v mnoha případech ani nominace.

Doporučeno
Organizátor koncertu Nicki Minaj v Maďarsku: Extrémně jsme se báli, Slováci zvládli situaci velmi dobře (Rozhovor) Organizátor koncertu Nicki Minaj v Maďarsku: Extrémně jsme se báli, Slováci zvládli situaci velmi dobře (Rozhovor) 16. března 2019 13:17

Turné dokonce za velkou louží kvůli nezájmu promotérů neodehrála vůbec, v Evropě to byla blamáž za blamáží. Několik vystoupení včetně toho bratislavského dokonce zrušila.

Po návratu z turné ukončila dlouholetou spolupráci s celým managementem, zároveň se s ní nadále spojovala kontroverze a hádky – a žádné úspěchy. Většinu cen, na které si dělala zálusk, získala Cardi B, což mohlo být také motivem k ukončení kariéry. Zda nejde jen o marketingový tah se dozvíme v následujících dnech.

Domů
Sdílet
Diskuse