Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. září 2019 22:53
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Khabib Nurmagomedov ve velkolepém návratu nekompromisně uškrtil svého soupeře ve 3. kole

SPORT UFC
Uložit Uložené

Khabib Nurmagomedov se po téměř roční pauze utkal s Dustinem Poirierem.

Na tento den fanoušci MMA dlouho čekali. Nejočekávanější turnaj roku UFC 242 v Abú Dhabí se nesl v duchu návratu dosud neporaženého šampiona lehké váhy Khabiba Nurmagomedova, který se do oktagonu vrátil po stopce, která mu byla udělena za rvačku po konci loňského zápasu s Conorem McGregorem.

Novým vyzyvatelem dagestánského bojovníka se stal Dustin Poirier, který slíbil, že šokuje svět a stane se plnohodnotným šampionem (do zápasu nastupoval „pouze“ jako prozatimní šampion). To se ovšem nestalo.

Doporučeno
Khabib Nurmagomedov zvítězil nad McGregorem. Krásně se mu pomstil za všechna velkohubá prohlášení Khabib Nurmagomedov zvítězil nad McGregorem. Krásně se mu pomstil za všechna velkohubá prohlášení 7. října 2018 7:14

V prvním kole jasně dominoval dagestánský zápasník, který se pokusil svého soupeře několikrát uškrtit a přestože místy mnoho nechybělo, Poirier se dokázal z „Orlových“ spárů vždy nakonec vymanit a první kolo přežít.

Na své konto si Khabib poměrně jednoznačně připsal i druhé kolo a duel se přesunul do třetího kola z pěti. A to bylo i posledním.

Khabib se dokázal vymanit z nepříjemné gilotiny svého soupeře, dostal se Poirieirovi za záda a Američanovi zbořil jeho sny o vítězství nekompromisním škrcením. Pro Khabiba se tak jedná o 28. výhru v řadě a pokračuje ve své neuvěřitelné jízdě dál.

V pozápasovém rozhovoru Khabib prohlásil, že tričko, které dostal darem od svého soupeře, půjde do aukce a veškeré vybrané peníze věnuje právě Poirieirovi, respektive jeho charitě. Dodal také, že MMA je o respektu, ne o trash talku

Domů
Sdílet
Diskuse