Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. října 2018 7:14
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Khabib Nurmagomedov zvítězil nad McGregorem. Krásně se mu pomstil za všechna velkohubá prohlášení

SPORT UFC
Uložit Uložené

Ze souboje mohl vyjít vítězně jen jeden z kohoutů.

Dlouho očekávaný souboj dvou nejpopulárnějších bojovníků v soutěži UFC přinesl fascinující sportovní divadlo. Conor McGregor v předzápasových prohlášeních Khabiba Nurmagomedova vůbec nešetřil a nestranný divák by měl pocit, že Ir svého soupeře snadno převálcuje.

Vítězem souboje se však stal právě Khabib Nurmegomedov a Conor si mohl odjet domů lízat rány poté, co před utkáním nešetřil velkohubými vyjádřeními. Khabib i Conor přitom do zápasu vlétli naplno a hned od začátku rozdávali oba tvrdé údery.


Ruský bojovník neměl slitování a několikrát se pokusil McGregora uzemnit. V prvním kole se velká část boje odehrávala právě na podlaze oktagonu, ale situace se postupně měnila. Khabib dominoval, i když McGregor se nevzdával.

V jednu chvíli to už vypadalo, že Ir skončil, avšak dokázal se postavit a vysmát se po konci kola Khabibovi do obličeje za to, že nedokázal zápas ukončit.

Doporučeno
Česká UFC hvězda Jiří Procházka: O penězích, slávě a návratu Conora McGregora. „Můj respekt ztratil,“ říká o svém soupeři Česká UFC hvězda Jiří Procházka: O penězích, slávě a návratu Conora McGregora. „Můj respekt ztratil,“ říká o svém soupeři 31. března 2024 14:00

Khabib však svou roli nakonec splnil, McGregora škrcením ve čtvrtém kole přinutil vzdát se, a tak obhájil svůj titul. Bezprostředně po zápase se odehrála menší šarvátka mezi organizačními týmy, protože Khabib vyskočil z oktagonu a pustil se do jednoho z členů týmu McGregora, což však na výsledek vliv nemělo.

Domů
Sdílet
Diskuse