Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. října 2018 v 7:14
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Khabib Nurmagomedov zvítězil nad McGregorem. Krásně se mu pomstil za všechna velkohubá prohlášení

SPORT UFC
Uložit Uložené

Ze souboje mohl vyjít vítězně jen jeden z kohoutů.

Dlouho očekávaný souboj dvou nejpopulárnějších bojovníků v soutěži UFC přinesl fascinující sportovní divadlo. Conor McGregor v předzápasových prohlášeních Khabiba Nurmagomedova vůbec nešetřil a nestranný divák by měl pocit, že Ir svého soupeře snadno převálcuje.

Vítězem souboje se však stal právě Khabib Nurmegomedov a Conor si mohl odjet domů lízat rány poté, co před utkáním nešetřil velkohubými vyjádřeními. Khabib i Conor přitom do zápasu vlétli naplno a hned od začátku rozdávali oba tvrdé údery.


Ruský bojovník neměl slitování a několikrát se pokusil McGregora uzemnit. V prvním kole se velká část boje odehrávala právě na podlaze oktagonu, ale situace se postupně měnila. Khabib dominoval, i když McGregor se nevzdával.

V jednu chvíli to už vypadalo, že Ir skončil, avšak dokázal se postavit a vysmát se po konci kola Khabibovi do obličeje za to, že nedokázal zápas ukončit.

Doporučeno
„Jsem ochotný riskovat,“ říká Jiří Procházka před sobotní bitvou. Conora McGregora se zastal „Jsem ochotný riskovat,“ říká Jiří Procházka před sobotní bitvou. Conora McGregora se zastal 25. června 2024 v 10:00

Khabib však svou roli nakonec splnil, McGregora škrcením ve čtvrtém kole přinutil vzdát se, a tak obhájil svůj titul. Bezprostředně po zápase se odehrála menší šarvátka mezi organizačními týmy, protože Khabib vyskočil z oktagonu a pustil se do jednoho z členů týmu McGregora, což však na výsledek vliv nemělo.

Domů
Sdílet
Diskuse