Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. října 2019 8:16
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Netflix je v češtině! Do konce roku na něm bude 150 tuzemských filmů

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Ode dneška si Netflix užijete v plném komfortu češtiny.

Populární streamovací platforma Netflix dnes oficiálně spustila české rozhraní. Stává se tak v pořadí 32. jazykem, který služba podporuje. Krom české verze uživatelského rozhraní ale přibyla i řada tuzemských filmových titulů a nově se Češi mohou těšit na fakt, že všechny nové díly ze série Netflix Originals budou již ode dne premiér otitulkovány a v některých případech i opatřeny dabingem. Informuje o tom TotalFilm.

Doporučeno
Netflix nabízí nadprůměrné platy, tvrdí Ester, která v něm pracuje. Občas je celý den v kině, může hrát i komparz (Rozhovor) Netflix nabízí nadprůměrné platy, tvrdí Ester, která v něm pracuje. Občas je celý den v kině, může hrát i komparz (Rozhovor) 28. září 2019 11:38

„Nejenže ode dnešního dne nabízíme naše služby v češtině, ale také velmi rádi oznamujeme, že jsme přidali asi 70 populárních českých filmů, a to jak nových, tak těch klasických. Mezi ně patří například LOVEní, Špindl, Anděl Páně 2, Padesátka, Vratné lahve, Po strništi bos, Masaryk, Pupendo, Ostře sledované vlaky, Tmavomodrý svět nebo třeba Kuky se vrací. Do konce letošního roku se toto číslo zvedne až na 150. Dále budeme mít veškerý populární mezinárodní obsah dabovaný v češtině,“ vysvětlil marketingový ředitel Netflixu pro střední a východní Evropu, Tomek Ebbig.

K dnešnímu dni byly spuštěny i české stránky Netflixu na Facebooku a YouTube. 

Domů
Sdílet
Diskuse