Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. října 2019 7:37
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

První YouTube komentář, který dosáhl milion lajků, se nachází pod videem Billie Eilish

NEWS YOUTUBE
Uložit Uložené

Poprvé se obecenstvo pod videem na YouTube shodlo na vtipu v tak velkém počtu.

Billie Eilish má za sebou další zásadní milník, tentokrát se ale o trochu víc týká jejího fanouška. Pod její videem se totiž objevil už před 5 měsíci komentář, který před několika desítkami hodin jako první v historii YouTube zaznamenal milión lajků. Jeho autorem je youtuber Seth Everman s více než 2,7 milionu odběratelů a na takový úspěch mu stačilo ukázat, že v jednoduchosti je krása.

Doporučeno
Billie Eilish prodala za hodinu 500 000 lístků. Fanoušci zaplatili dohromady desítky milionů dolarů Billie Eilish prodala za hodinu 500 000 lístků. Fanoušci zaplatili dohromady desítky milionů dolarů 11. října 2019 6:55

Pod video s názvem Bad Guy, kde Billie zpívá i „I'm the bad guy“ totiž napsal: „I'm the bald guy,“ (jsem plešatý), což v kombinaci s jeho profilovkou bez vlasů vzbudilo nečekaný zájem. Samozřejmě, na úspěchu má zásluhu i nejpopulárnější zpěvačka současnosti, jelikož klukovi poskytla platformu, na kterou přišlo za pár měsíců více než půl miliardy posluchačů.

Samotný Everman si už na Twitteru vyžádal i ocenění od YouTube, podobně jako v případě dosažení 100 tisíc, resp. milionu odběratelů, v tomto případě se však asi speciální ceny nedočká.

Zpět
Sdílet
Diskuse