Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. října 2019 9:53
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

V životě mi nedalo nic víc než CDs. Smack rapuje o svých sběratelských předmětech

HUDBA ČESKO ČESKÝ RAP RAP
Uložit Uložené

Ať jsou to hadry, CD nebo komiksy, Smack to sbírá.

Smack se po květnovém albu P'S A LOVE 2 ohlašuje s novou skladbou. Sběratelské předměty jsou důležitou součástí každého nadšence – ať už do hudby, filmů, komisků, knih nebo jakéhokoli jiného umění. Právě této vášni je track věnovaný. Protože už i ze CDs samotného Smacka se staly sběratelské předměty.

„Lidi sbíraj zážitky z mý show. Některý fetujou, některý ne, ale z celý republiky se sjížděj,“ rapuje do beatu od Huclberryho. Smack si užívá jak grimové skladby, které jeho tvorbu doprovází už od začátku, tak i rapovější vibe jako například tady. Video ke skladbě vyrobil yeezuz2020.

Doporučeno
Roxy jede rap. V pražském klubu na podzim zazní Calin, Viktor Sheen, Gleb, Stein27, Ocean Wisdom i PSH s Maniakem Roxy jede rap. V pražském klubu na podzim zazní Calin, Viktor Sheen, Gleb, Stein27, Ocean Wisdom i PSH s Maniakem 11. října 2019 14:19

Jak už jsme informovali v jednom z předchozích článků, pražský klub Roxy nabídne vytříbený rapový podzim. A mezi interprety, kteří tam budou mít show, nechybí právě ani Smack, který se vrací se svou velkou show nazvanou The Return. Kromě něj tam vystoupí i londýnský grime MC P Money spolu se speciálními hosty – Wileym, Manga a Rude Kidem. 

Akce se bude konat 23. listopadu a lístky stojí v první vlně předprodejů 351 korun. Koupíš je na e-shopu labelu A51. Facebookovou událost najdeš zde.

Zpět
Sdílet
Diskuse