Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. října 2019 22:13
Čas čtení 0:00
Alexandra Murajdová

Manažerka amerického McDonaldu hodila zákaznici do obličeje mixér

NEWS
Uložit Uložené

Začala po nich házet jídlo a oni jí to vrátili mixérem.

Manažerka McDonaldu hodila do obličeje nespokojené zákaznice mixér, protože si stěžovala, že nedostala, co si objednala. Incident se odehrál v Ohiu a celý je zachycen na bezpečnostní kameře, informuje The Independent. Na záběrech je vidět, jak zákaznici Britany Price mixér trefil a srazil na zem. Ta později řekla, že se do restaurace vrátila, protože si všimla, že v taškách nemá to, co chtěla.

Poté, co ji trefil mixér, měla zlomenou lícní kost a nos a musela podstoupit několik operací. Na videozáznamu můžeš vidět, že Britany stojí u pultu a říká zaměstnancům, co je s její objednávkou špatně. Tvrdí, že tam čekala 25 minut a celou dobu ji ignorovali, pak se vrátila do auta pro zbytek tašek a žádala vrácení peněz, začala křičet a házet po nich jídlo.

Doporučeno
McDonald's testuje veganské burgery McDonald's testuje veganské burgery 27. září 2019 17:05

Britany svého rozhodnutí házet jídlo nelituje, protože si myslí, že by jejich hádka dopadla stejně, i kdyby tak neučinila. „Opravdu si nemyslím, že to mohlo mít jiný závěr. I kdybychom se jen slovně hádaly, tak by to udělala.“

Manažérka McDonaldu hodila zákazníčke do tváre mixér. Sťažovala sa totiž, že nedostala to, čo si objednala
Manažérka McDonaldu hodila zákazníčke do tváre mixér. Sťažovala sa totiž, že nedostala to, čo si objednala Zdroj: WLWT

„Bezpečí našich zákazníků a zaměstnanců je naší naprostou prioritou,“ vyjádřil se k incidentu mluvčí McDonald's. Řekl, že toto chování neodráží jejich hodnoty a proto může potvrdit, že daná manažerka už pro jejich společnost nepracuje.

Domů
Sdílet
Diskuse