Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. listopadu 2019 11:11
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Přátelé by se mohli dočkat společného speciálu pod taktovkou HBO Max

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Takový námět zní rozhodně lákavě.

Nic není jisté, takže je třeba zdůraznit, že na oslavy je zatím ještě brzy. Podle zdrojů známého zahraničního portálu The Hollywood Reporter chce ale HBO Max natočit speciál se starou partou Přátel, a tedy s Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisou Kudrow (Phoebe), Mattem LeBlancem (Joey), Matthewem Perrym (Chandler) a Davidem Schwimmerem (Ross).

Doporučeno
Nejzábavnější nezdařené záběry z Přátel, při kterých si herci i nadávali Nejzábavnější nezdařené záběry z Přátel, při kterých si herci i nadávali 21. dubna 2019 1:11

Dohoda mezi zúčastněnými zatím nepadla, ale zájem údajně projevilo celé původní obsazení. Scénář k tomuto projektu ještě není napsán, takže vůbec netušíme, co od něj můžeme čekat. V každém případě mohou být ale fanoušci tohoto geniálního seriálu ve střehu. Warner Bros. Television a HBO Max pochopitelně odmítli danou informaci komentovat.

Připomeňme si, že jsme celou hereckou šestku mohli naposledy vidět díky fotografii publikované Jennifer Aniston. Sympatická herečka předtím neměla založený Instagram, takže šlo o její debutový příspěvek. Jím ale dokázala za krátkých 5 hodin a 16 minut přilákat milion followerů, čímž překonala původní rekord prince Harryho a jeho manželky Meghan.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Aniston (@jenniferaniston),

Domů
Sdílet
Diskuse