Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. prosince 2019 10:23
Čas čtení 0:00
Matej Krajčovič

Opilá žena obtěžovala muže ve vlaku, jeden z nich to natočil na video

NEWS ALKOHOL
Uložit Uložené

24letá Britka to s alkoholem určitě přehnala.

Při pojmu sexuální obtěžování si zřejmě představíš muže, kteří se nevhodně chovají k ženám, ale výjimkou není ani obrácený případ.

Britský bulvár Daily Mail píše o 24leté Zadie O'Connellové z Essexu, která zřejmě pod vlivem alkoholu agresivně obtěžovala cestující ve vlaku z Londýna.

Jednoho z mužů měla dvakrát udeřit do obličeje a člena ochranky se zas dotýkat v jeho intimních partiích. Žena byla zatčena, ale v dnešní době internetu má problém navíc. Video z celého incidentu se totiž objevilo na sociálních sítích.

Doporučeno
Znásilnění Violy v Bratislavě je špička ledovce sexuálního násilí. Ženy sexuální útoky často nehlásí Znásilnění Violy v Bratislavě je špička ledovce sexuálního násilí. Ženy sexuální útoky často nehlásí 26. listopadu 2019 11:28

Autora videa, Johna Masona, deník i vyzpovídal: „Staral jsem se sám o sebe, ale tato dívka všechny otravovala. Pak se k tomu musíte nějak postavit.“ Ostatní cestující se ženě mezitím snažili domluvit.

Daily Mail také našel ženin profil na Twitteru. Dnes je celý soukromý, ale Britka se na něm měla svěřit, že močila v zahradě jednoho ze svých známých a dostala 80librovou pokutu za zvracení v taxíku. 

Domů
Sdílet
Diskuse