Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. února 2020 13:27
Čas čtení 0:44
Dominik Vetrák

Tiché místo 2 opět utiší kinosály. Nový trailer odhaluje, jak šílené a hrůzostrašné to bylo, když mimozemšťané zaútočili

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Televizní spot odhalil další flashbackové záběry z A Quiet Place 2.

Každoročně dostáváme během poločasové přestávky Super Bowlu krátké televizní spoty pro očekávané filmy. Letos se studia rozhodla řadu z nich zveřejnit ještě před velkou hrou, a tak se i dnes můžeme podívat na nové záběry z hororu A Quiet Place: Part II. Ten napsal a zrežíroval opět John Krasinski, přičemž se vrátil jako Lee, manžel postavy Emily Blunt (Evelyn) z prvního dílu.

SPOILER k jedničce: Jak jistě víš, na konci filmu se Lee v emotivní scéně obětoval, aby zachránil své děti. Ty společně s jeho manželkou následně konečně přišly na to, jak se dá proti mimozemšťanům bojovat. Ve dvojce ho tedy uvidíme znovu, avšak ve flashbacích. Konec SPOILERU. 

Rozhodně se tedy můžeme těšit na zobrazení toho, jak to vypadalo v jejich rodném městě, když to celé započalo a lidé začali umírat po tisících. Z toho se dá vytěžit neuvěřitelná hromada materiálu, stálo by to ale spoustu peněz a pravděpodobně i vlastní film, protože i dvojka se zaměří na rodinu Abbottových. Ta se vydá do neznámých končin, kde potkají postavu Cilliana Murphyho, která jim zřejmě bude pomáhat v přežití (snad se nedočkáme absolutního klišé a jeho oběti/smrti).

Kromě Cilliana se připojil i Djimon Hounsou. Jak jsme již zmínili, o hlavní kreativní složku se postaral John Krasinski a snímek se do českých kin pod názvem Tiché místo 2 (A Quiet Place: Part II) dostane již 19. března.

Tiché miesto 2 opäť umlčí kinosály. V prvom traileri nájdeš postavu Cilliana Murphyho, mimozemšťanov a úžasné scény
Tiché miesto 2 opäť umlčí kinosály. V prvom traileri nájdeš postavu Cilliana Murphyho, mimozemšťanov a úžasné scény

Doporučeno
Producentka Dcery: Náš film získal už 40 ocenění. Práce na něm trvala rok a půl Producentka Dcery: Náš film získal už 40 ocenění. Práce na něm trvala rok a půl 31. ledna 2020 18:30
Domů
Sdílet
Diskuse