Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. února 2020 20:53
Čas čtení 3:49
Matej Krajčovič

Samsung představil novou generaci smartphonů Galaxy S20. Patří k nim i skládací Galaxy Z Flip za 39 tisíc korun. Co můžeš čekat?

TECH SAMSUNG
Uložit Uložené

Skládací displeje mají být nejnovější velkou věcí na trhu se smartphony.

Samsung dnes v San Franciscu ukázal celé portfolio svých nových smartphonů, kterými chce konkurovat Applu nebo dokonce nabídnout něco, na co zákazníci ještě vůbec nejsou zvyklí. 

Revoluční má být hlavně smartphone s názvem Galaxy Z Flip, který je díky speciálnímu skládacímu displeji možné složit na polovinu. V zavřeném stavu jsou výhodou pořádně malé rozměry a téměř čtvercový půdorys, který si snadno strčíš do kapsy nebo kabelky.

Samsung skúša druhý pokus, predstavil skladací smartfón Galaxy Z Flip za 1 480 eur
Zdroj: Samsung.com

Po otevření ale už získáš téměř běžný mobil se 6,7palcovým displejem a Full HD+ rozlišením (2 636 x 1 080 bodů), ačkoli trochu více nataženým do výšky díky poměru stran 21,9:9. Rozevření bude držet v jakémkoli úhlu, podobně jako u notebooků. Horní polovina displeje přitom bude zobrazovat jiné aplikace než ta spodní a konstrukce také poslouží jako stativ při nahrávání videa.

Domů
Sdílet
Diskuse