Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. března 2020 20:10
Čas čtení 2:52
Dominik Vetrák

Recenze: Tiger King je nejkontroverznějším dokumentem roku o nájemných vraždách, exotických zvířatech a neuvěřitelných lidech

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Netflix vydal dokument Tiger King, který tě přesvědčí o tom, že v USA žijí skutečně neobvyklí lidé.

Netflix má bohaté zkušenosti s dokumenty o skutečných kriminálních případech, zvláště o těch šokujících a bizarních. Za zmínku stojí zejména Making a Murderer či The Keepers.

Koncem března vydal další. Nese název Tiger King: Murder, Mayhem and Madness a na internetu rozpoutal mnohé horlivé diskuse. Sedmidílná minisérie se zaměřuje na mnohé kontroverzní postavy v USA, které se věnují chovu exotických zvířat. 

Doporučeno
Netflix: 10 nejočekávanějších filmů a seriálů v dubnu Netflix: 10 nejočekávanějších filmů a seriálů v dubnu 30. března 2020 15:45

V jejich čele stojí Joe Exotic, celým jménem Joseph Maldonado-Passage. Vlastní jednu z největších exotických ZOO v USA. Svým návštěvníkům ukazuje stovky tygrů, lvů a jiných nebezpečných zvířat. Mohou si hrát s mláďaty a nakrmit i dospělce. Dokument se zpočátku zabývá klasickými problémy v podobných zařízeních, ale rychle nabere jiný směr.

Průměrné hodnocení čtenářů
Tvé hodnocení
Jaké hodnocení bys dal ty?
Zobrazit výsledky
Skrýt výsledky
0/10
Domů
Sdílet
Diskuse